Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OstajemDoma

Pogledajte hit-komediju "Buba u uhu"!

27.03.2020.
u 20:30

Večernji.hr u sklopu društveno odgovornog specijala Mijenjamo navike #OstajemDoma svojim čitateljima omogućuje besplatno gledanje koncerata, predstava i filmova. Večeras u 20.30 sati na redu je predstava varaždinskog HNK "Buba u uhu".

Predstava je premijerno izvedena 29. siječnja 2007. godine, a nastala je prema dramskom tekstu velikog francuskog komediografa Georgesa Feydeaua. "Buba u uhu" jedan je od najpoznatijih i najizvođenijih Feydeauovih vodvilja, a napisana je 1907. godine.

- Ova hit-komedija djelo je matematički preciznoga i ubojito komičnoga zapleta i predstavlja svojevrstan test spremnosti svakoga ansambla i svakoga glumca - kažu iz HNK Varaždin, koji je našim čitateljima osigurao snimku predstave.

Tekst je za predstavu HNK Varaždin preveo Vladimir Gerić. Dramaturginja je Lada Kaštelan, scenograf David Flaten, kostimografkinja Diana Kosec-Bourek, a pomoćnica redatelja Ksenija Krčar.

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rimac444
21:20 27.03.2020.

Nadajmo se da će ovaj virus osloboditi nas brojnih parazita u kulturi-nekulturi i brojnih drugih. kao i HRT koji ima oko 2.800 zaposlenih i prihoda 1,4 milijarde pljačkom i ovrhama građana.

HR
hrvat123
04:37 28.03.2020.

zar stvarno ima netko tko moze ovo gledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije