Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramska premijera

Podvala ludosti na sceni splitskog HNK

podvala ludosti
15.12.2009.
u 18:44

Drama Podvala ludosti Borisa Senkera u režiji Georgija Para bit će premijerno postavljena sutra na sceni splitskog HNK. To je nemilosrdna priča u kojoj se postavlja pitanje što je ostalo nakon života.

Drama Podvala ludosti Borisa Senkera u režiji Georgija Para bit će premijerno postavljena sutra na sceni splitskog HNK. To je nemilosrdna priča u kojoj se postavlja pitanje što je ostalo nakon života, kazao je predstavljajući novo dramsko ostvarenje Georgij Paro dodajući kako to nije predstava za elitu.

U Podvali ludosti uvršten je Miroslav Krleža kroz lik Fritza kojeg tumaći Trpimir Jurkić. On je lik koji nije Krleža, ali vjeruje u moć književne riječi. U Podvali ludosti nađe se u zagrobnom susretu s Erazmovom besmrtnom Ludošću koja ga navuće da podvuče crtu pod svoj život i rad. Ulogu Ludosti tumači Ksenija Prohaska, scenograf je Vedran Ivanković, a kostimografkinja Marija Žarak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije