Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film

Podmornica u Art-kinu Croatia

film, Podmornica
arhiv Art-kino Croatia
10.03.2013.
u 12:50

Podmornica, prati odrastanje mladića Olivera Tatea i nedaće koje to odrastanje donosi. Film je adaptacija uspješnog romana velškog pisca i pjesnika Joea Dunthornea, a svjetska kritika posebno je izdvojila mladog glumca Craiga Robertsa

Petnaestogodišnji Oliver Tate ima dva cilja: izgubiti nevinost prije svog sljedećeg rođendana, te ugasiti plamen između njegove majke i njenog bivšeg ljubavnika koji se ponovno pojavio u njezinom životu. Priča je to nagrađivanog britanskog filma, glumca i redatelja Richarda Ayoada. Podmornica, prati odrastanje mladića Olivera Tatea i nedaće koje to odrastanje donosi. Film je adaptacija istoimenog uspješnog romana velškog pisca i pjesnika Joea Dunthornea, a svjetska kritika posebno je izdvojila mladog glumca Craiga Robertsa koji tumači glavnu ulogu, a kojeg je i naša publika upoznala u iznimno uspješnim britanskim serijama,poput Being Human i spin-off Becoming Human, ali u i  novim epizodama serije Skins.

Roberts je glumio i u drami Caryja Fukunage Jane Eyre, a film Podmornica je nagrađena za najbolji scenarij najvažnijom Britanskom nezavisnom filmskom nagradom dok je Robertsa nagradila britanska filmska kritika. Na međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu redatelj je odnio nagradu Directors to watch koja se dodjeljuje novim nadama filmske scene.

Podmornica je na repertoaru riječkom Art-kina Croatia svaki dan od 10. do 14. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije