Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4. izdanje

Počinje festival monodrame Monok@

Sudionici festivala na druženju u KIC-u
Foto: Facebook
07.10.2019.
u 14:41

Ovogodišnje, četvrto izdanje festivala monodrame Monok@ koje se održava u Domu kulture u Krapinskim toplicama, trajat će od 8. di 13. listopada. Monok@ je jedini hrvatski festival u potpunosti posvećen umijeću glume u najzahtjevnijem formatu "glumac protiv publike", a selektor i osnivač festivala Darko Putak, istaknuo je kako je ovo izdanje posvećeno ženama.

 

Festival će otvoriti Ksenija Prohaska izvedbom monodrame Valerije Moretti "Clara Schumann", dok je idućeg dana na redu Robert Waltl koji će izvesti djelo "Da kraj bude lijep" Mohameda el Khatiba u režiji Ivice Buljana. U četvrtak će posjetitelji imati priliku pogledati "Dugu u crnini" Marije Sekelez, prvu hrvatsku dramu o životu velike ruske pjesnikinje Marine Cvetajeve, a u petak Dariju Lorenci Flatz i njenu izvedbu "6mm" Josipe Pavičić Berardini u režiji Ksenije Zec. Vanja Matujec će u subotu izvesti vlastito djelo "Baš ti, baš tu" koje je režirala Bruna Bebić, a festival u nedjelju zatvara Hido Biščević improvizacijskim nastupom "Priče iz diplomatske šume". 


Ulaznice možete rezervirati putem facebook stranice i u općinskoj knjižnici te kupiti u Caffe baru Havana.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije