Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Šesti autobus"
Povratak na članak

Počelo snimanje dugometražnog igranog filma o padu Vukovara

Snimanje dugometražnog igranog filma o padu Vukovara "Šesti autobus" Eduarda Galića počelo je u blizini Đakova, a do proljeća iduće godine nastavit će se u Vukovaru, Zagrebu, Glini i Beogradu.

Komentari 8

KU
kunigunda
12:18 05.11.2019.

Kaj Hrvati u tom filmu su bezimeni, ovo kaj je nabrojano to su sve srbi ili hrvati ne mogu uopce glumiti u Havcovim uradcima,jar se obicno novac odobrava ups poklanja srbima ili jugovicima ,da siroti ne propadnu ,pravi hrvatski reziser ni pod razno ne moze dobiti novac iz te jugosrpske samoposluge

VL
DU
Deleted user
16:38 05.11.2019.

Zašto HAVC daje novac za film u kojem glavnu žensku ulogu ima Zala Đurić Ribič, mlada slovenska glumica s 2 filma, kćer Branka Đurića (moram priznati da sam to morao izguglati), a glumi i srpski glumac Rade Vulin (tog lika nema ni na Googleu)? Smatra li HRVATSKI audiovizualni centar da u Hrvatskoj ne postoje mlade glumice i glumci koj bi mogli igrati uloge u filmu o padu Vukovara, ili pak, nastavlja s ustaljenom praksom podupiranja kinematografija i, posebno, glumaca i glumica susjednih država - sve s našim novcem?

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
19:30 05.11.2019.

"ali i proširiti priču o Vukovaru za koju svijet premalo zna." zašto je to tako? Zato što u saboru i institucijama sjede oni tzv. antifašisti, a isti takvi su razarali Vukovar i činili zločine. I jedni i drugi se klanjaju crvenoj zvijezdi petokraki.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
10:10 10.11.2019.

jel se snima i u Srbiji?

VL
Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
18:01 05.11.2019.

Vjerujem Galićima, i drago mi je da se konačno otvorila ova neiscrpna filmska tema .

VL
KA
Kamera
21:08 05.11.2019.

Ispravak netočnog navoda; u Vukovaru su već snimljene scene pada grada, preciznije u bolnici, na Veleprometu i na Ovčari.

VL
J2
Jarac_26
16:37 05.11.2019.

U Hrvatskoj a i u susjednim drzavama nepostoje druge teme neg; vukovar, oluja, jasenovac, srebrenica, itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.