Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
8 9°C
  • kunigunda:

    Kaj Hrvati u tom filmu su bezimeni, ovo kaj je nabrojano to su sve srbi ili hrvati ne mogu uopce glumiti u Havcovim uradcima,jar se obicno novac odobrava ups poklanja srbima ili jugovicima ,da siroti ne propadnu ,pravi hrvatski reziser ... prikaži još! ni pod razno ne moze dobiti novac iz te jugosrpske samoposluge

  • Deleted user:

    Zašto HAVC daje novac za film u kojem glavnu žensku ulogu ima Zala Đurić Ribič, mlada slovenska glumica s 2 filma, kćer Branka Đurića (moram priznati da sam to morao izguglati), a glumi i srpski glumac Rade Vulin (tog lika ... prikaži još! nema ni na Googleu)? Smatra li HRVATSKI audiovizualni centar da u Hrvatskoj ne postoje mlade glumice i glumci koj bi mogli igrati uloge u filmu o padu Vukovara, ili pak, nastavlja s ustaljenom praksom podupiranja kinematografija i, posebno, glumaca i glumica susjednih država - sve s našim novcem?

  • speak_loud:

    "ali i proširiti priču o Vukovaru za koju svijet premalo zna." zašto je to tako? Zato što u saboru i institucijama sjede oni tzv. antifašisti, a isti takvi su razarali Vukovar i činili zločine. I jedni i drugi se klanjaju ... prikaži još! crvenoj zvijezdi petokraki.

Još iz rubrike Kultura

4
Gužva u Gavelli

Pogledajte tko je sve pohrlio na premijeru "Hotel Zagorja"

Ciklus Lisinski subotom

Anđeoski Bečki dječaci oduševili izvedbom hrvatske narodne pjesme "O more duboko"

2
Praizvedba "Bambine"

Split je dobio hit koji će se gledati. Je li naslijedio "Splitski akvarel"? Reći će vrijeme

2