Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Večernjakovim kuponom do ispunjenja djevojačkog sna

Počele prijave za izbor za novu Miss Universe

09.11.2008.
u 17:30

Postati Miss Universe Hrvatske san je brojnih djevojaka.

Velika je to prilika za sve djevojke jer taj naslov otvara vrata brojnih mogućnosti. A upravo 13. Izbor za Miss Universe Hrvatske, koji će se održati 1. ožujka iduće godine u Opatiji, može postati nečija prilika. Korak su bliže ispunjenju toga sna Večernjakovi kuponi za prijavu na izbor, koji će izlaziti idućih dana, a počet će preksutra.

– Djevojke koje se prijave na izbor Večernjakovom prijavnicom bit će pozvane na casting 15. studenoga u hotel “The Regent Esplanade” - objašnjava Vladimir Kraljević, vlasnik licencije Miss Universe Hrvatske. - Ondje će prvo ispuniti službenu prijavnicu, a potom razgovarati s članovima stručnog žirija i bit će ocjenjivane u kupaćem kostimu - rekao je.

– Dvadeset najljepših čeka Izbor za Miss Universe Hrvatske u Opatiji, a za pobjednicu, osim brojnih mogućnosti i nagrada, među kojima i automobil mitsubishi colt kabriolet, najveća blagodat je sudjelovanje na svjetskom izboru Miss Universe 2009. Dodatna je zanimljivost što će se ovogodišnji svjetski izbor vrlo vjerojatno održati u Hrvatskoj - poručuje Kraljević.

- Za konačnu potvrdu čeka se još zeleno svjetlo premijera Ive Sanadera, a predsjednik Stjepan Mesić, potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, ministar turizma Damir Bajs, gradonačelnici Zagreba Milan Bandić i Splita Ivan Kuret, istarski župan Ivan Jakovčić i ministar Dragan Primorac s oduševljenjem očekuju taj projekt - ponosno najavljuje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije