Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvak Lada

Plesač i pjevač Bojan Kavedžija postao novi prvak ansambla Lado

bojan kavedžija postao prvak Lada
arhiv vl
26.04.2011.
u 13:52

Plesač i pjevač Bojan Kavedžija postao je novi folklorni prvak ansambla Lado. Kavedžija je u ansamblu gotovo dvadeset godina, a istaknuo se kao plesački i pjevački solist.

Pjevač i plesač Bojan Kavedžija postao je novi folklorni prvak Lada. Kavedžija je istaknuti solist Lada gotovo dvadeset godina. Njegov impresivan bas istaknuo se u mnogim vokalnim nastupima kako cijelog ansambla tako i Vokalista Lada koji su nedavno objavili i kompaktnu ploču “Križu sveti...”.

Kavedžija je plesnim solističkim nastupima obilježio i izvedbe zahtjevnih koreografija kao što su Ličko kolo, Goranski bal, Vrličko kolo, Ladarke... Kavedžija se folklorom počeo baviti u Folklornom ansamblu Venčec, a trenutačno je i umjetnički voditelj KUD-a Gradići iz Velike Gorice. Lado ima dugogodišnje prvake Janju Ivančan i Dubravka Radića, a prvak je i Mladen Januš Žuga koji je u mirovini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije