Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA

‘Ples sa zvijezdama’ Zagrepčane mami u plesnu školu

15.11.2008.
u 17:47

Salsa je oduvijek bila u modi, a “Ples sa zvijezdama” pojačao je zanimanje za školu plesa. Dokaz tome je i Maja Šuput koja je s Ištvanom Vargom nedavno otvorila vlastitu školu plesa. Dobro društvo, zabava, smijeh i ples... Ima li boljeg?

Za njima ne zaostaje ni plesna škola Salsoteca, koja u suradnji s plesnim studijeom Fever u okviru SalsaZone Fever partyja 21. i 22. studenoga organizira Salsa Weekend with Luis Vasquez & Melissa Fernandez.

U sklopu zabavnog i poučnog vikenda za polaznike će se održati radionica s Luisom i Melissom, dvoje svjetski priznatih plesača iz Los Angelesa koji su i osnivači prve plesne udruge salse i LA salsa stila, koji se pleše i u Hrvatskoj, te dva velika salsa partyja u petak i subotu.

Organizatori cijelog projekta voditelji su plesnih škola i ugledni hrvatski plesači Hrvoje Kraševac, Tajana Varunek i Jurica Ruždjak, a ideja cijelog projekta je polaznicima pružiti edukativno-plesni, ali i silno zabavan program. Bit će višesatna plesna radionica, koju će voditi Luis i Mellisa, plesni majstori koji su svoje znanje i strast prema salsi proširili u više od 30 zemalja svijeta, a nakon nje slijedi večernja zabava kao posebna priča.

Naime, u tom zabavnom dijelu polaznici i instruktori ne samo da će dobro razgibati bokove i zaplesati uz vruće latinoritmove, nego će ih do ranih jutarnjih sati zabavljati i brojni gosti. Svojim će dolaskom ove godine ovaj primamljivi događaj uveličati Lana Jurčević, Nikolina Pišek, Luka Nižetić, Maja Šuput, Damir Markovina, Rene Bitorajac, Zdenka Kovačiček, Dubravko Šimenc, Antonija Šola, ali i mnogi drugi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije