Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBELI 'BALETAN'

Pjevač 'Spandauovaca' mora smršavjeti dvadeset kila

20.02.2009.
u 11:13

U nizu nekad popularnih grupa koje se ponovno okupljaju da bi unosno iskoristili nostalgiju, red je došao i na zvijezde novoromantičarskog pokreta osamdesetih, Spandau Ballet. Tvorci sjajnih hitova poput "True", "Gold", "Lifeline" i brojnih drugih, sva petorica njih, odavno su raščistili razmirice u koje su svojedobno upali zbog autorskih prava i rado su prihvatili ideju o ponovnom okupljanju.

Glavni konkurenti Duranu Duranu za naslov "careva osamdesetih" planirali su prvi povratnički koncert održati na brodu Belfast na Temzi, gdje su 1979. prvi put javno zasvirali, a pored starog mjesta koncerta u planu je i korištenje stare scenske odjeće, onih odijela koja su nosili na vrhuncu slave.

Ali tu se pojavio mali problem. Bubnjar John Keeble i saksofonist Steve Norman održali su staru formu, a braća blizanci Martin i Gary Kemp (gitara i bas) hoćeš-nećeš morali su ostati vitki zbog glumačke karijere, koja je počela tako što su sjajno odglumili zloglasne londonske gangstere, braću blizance Ronnieja i Reggieja Kraya, u biografskom filmu "The Krays" iz 1989. Štoviše, Martin Kemp je zahvaljujući ulozi u popularnoj sapunici "Eastenders" dvaput zaredom devedesetih proglašavan "najseksepilnijim muškarcem na televiziji".

Međutim, peti i najistaknutiji član – pjevač Tony Hadley – i dalje se uspješno bavi glazbom i sjajno pjeva, ali je fizički daleko od nekadašnjeg mamca za djevojke – udebljao se skoro kao Elvis u posljednjim godinama.

Zbog plana da Spandau Ballet ponovo zapjeva u staroj postavi u starim odijelima, 48-godišnji Hadley dobio je ultimatum od ostalih članova grupe: mora na dijetu i u teretanu i do datuma planiranoga ponovnog okupljanja mora skinuti dvadeset kila da bi povratio nekadašnju vitku liniju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije