Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protest protiv HRT-a
Povratak na članak

Pitanja filmaša ostala neodgovorena na sjednici saborskog odbora za medije

Na adresu Večernjeg lista stigao je izvještaj Društva hrvatskih filmskih redatelja, Hrvatskog društva filmskih djelatnika, Hrvatske udruge producenata i Hrvatskog audiovizualnog centra o održanoj tematskoj sjednici saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije na temu 'Odnos Hrvatske radiotelevizije prema hrvatskoj produkciji dokumentarnih filmova i serija'.

Komentari 1

ST
stefj
16:16 30.10.2019.

Kada je Nuić izjavio na Otvorenom da se film ne mora raditi za gledatelje odmah je bilo sve jasno. S takvom filozofijom se neće daleko stići... Ako neko ne radi film za gledatelje nego za sebe ili što već, neka ga onda sam financira, a ne da ga mi plaćamo. Ili neka skupljaju novce na društvenim mrežama...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.