Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pirati! Banda nepoželjnih - novi animirani hit!

jennifer
Pixell
PR
Autor
PR članak
19.04.2012.
u 11:39

Film u svim kinima u Hrvatskoj započinje igrati 26. travnja, a ovoga vikenda pretpremijerno ga možete pogledati u Cineplexx i Cinestar kinima!

Od ovog vikenda pretpremijerno u Cineplexx i Cinestar kinima, a od 26. travnja u svim kinima širom Hrvatske započinje s prikazivanjem novi animirani hit koji nam dolazi direktno iz produkcijske kuće Aardman (Arthur Božić) – Pirati! Banda nepoželjnih!

Hugh Grant prvi puta u svojoj glumačkoj karijeri posuđuje glas bradatom Piratskom kapetanu – beskonačno entuzijastičnom, iako upitno uspješnom gusaru koji iz dana u dan upada u nove avanture! Piratski kapetan uza sebe ima svoju vjernu posadu i san koji je na prvi pogled nemoguće ostvariv: pobijediti svoje žestoke rivale Blacka Bellamyja (Jeremy Piven) i Cutlass Liz (Salma Hayek) u kategoriji najboljeg pirata godine na ceremoniji dodjele piratskih nagrada. Uslijedit će avantura koja će naše heroje odvesti s obala egzotičnog Otoka Krvi do maglovitih ulica viktorijanskog Londona. Usput će se morati suprotstaviti dijaboličnoj kraljici (Imelda Staunton) te potražiti pomoć malo „pomaknutog“ mladog znanstvenika (David Tennant), ali niti u jednom trenutku neće smetnuti s uma ono najvažnije za svakog pirata: avantura je na prvom mjestu!

Film Pirati! Banda nepoželjnih režirali su Peter Lord (Pobuna u kokošinjcu) i Jeff Newitt, a svoje su glasove izuzetno zabavnim likovima posudili Hugh Grant, Jeremy Piven, Salma Hayek, Imelda Staunton, David Tennant, Brendan Gleeson i Martin Freeman.

Film u svim kinima u Hrvatskoj započinje igrati 26. travnja, a ovoga vikenda pretpremijerno ga možete pogledati u Cineplexx i Cinestar kinima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?