Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oba su planula

Pipsi rasprodali ulaznice za koncerte u Plesnom centru

'01.12.2008.....Zagreb...ziv.....Tvornica kulture, Subiceva.Pozitivan koncert povodom svjetskog dana borbe protiv AIDS-a nastupili su grupa Vatra i Pips chips i video clips.Photo:Marko Prpic/Vecernji
'Marko Prpic/Vecernji list'
11.02.2011.
u 14:48

Dva različita koncerta rezultirat će live DVD-om i CD-om skupnog naziva "2x2" (2 dana x 2 sata)

Nakon što su u pretprodaji planule sve ulaznice za koncerte grupe Pips, Chips and Videoclips u Zagrebačkom plesnom centru 4. i 5. ožujka, jučer je u prodaju pušten dodatni kontingent ulaznica, koje će vjerojatno također brzo nestati.

Velika navala u mali prostor bivšeg kina Lika ne čudi kad se radi o Pipsima, koji u Hrvatskoj imaju popriličan broj fanova (i mrzitelja), a interes je ovaj put još veći jer Pipsi najavljuju dva različita koncerta koji će rezultirati live DVD-om i CD-om skupnog naziva "2x2" (2 dana x 2 sata).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije