Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetsko kazalište

Pippo Delbono vraća se u Zagreb s novom predstavom

'14.09.2012., Zagreb - Pippo Delbono, talijanski redatelj i autor predstave Poslije bitke kojom se 14. rujna u Hrvatskome narodnom kazalistu u Zagrebu otvara sluzbeni dio 10. Festivala svjetskog kazal
'Daniel Kasap/PIXSELL'
16.09.2013.
u 17:09

Delbono naslov predstave preuzima iz Rimbaudovih stihova koji se isprepliću s tekstovima gorljivih pjesničkih velikana 20. stoljeća

Proslavljeni talijanski redatelj i izvođač Pippo Delbono vraća se u Zagreb, na Festival svjetskog kazališta, gdje će večeras i sutra izvesti predstavu \"Ljubav i tijelo\". Delbono naslov preuzima iz Rimbaudovih stihova koji se isprepliću s tekstovima gorljivih pjesničkih velikana 20. stoljeća poput Pasolinija, Artauda, Eliota i Whitmana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije