Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite karte

Pipi Duga Čarapa zabavljat će vas u Trešnji ovoga vikenda

Pipi Duga Čarapa
Foto: Promo
1/4
04.03.2020.
u 13:50

Predstava o neobičnoj, snažnoj i sasvim posebnoj djevojčici, Pipi, u kazalištu Trešnja na rasporedu je narednog vikenda.

Predstava Pipi Duga Čarapa nastala je prema švedskom klasiku slavne spisateljice Astrid Lindgren, a režirala ju je Renata Carola Gatica uz dramatizaciju Saše Anočića.

Uživite se u nezaboravne i neobične avanture te hrabre, energične i šašavo odjevene  djevojčice s riđinim pletenicama koja je najjača na svijetu i nikada ne želi odrasti.

U naslovoj ulozi nastupa Tena Jeić Gajski, a u predstavi igraju Sanja Hrenar, Krunoslav Klabučar, Ivana Bakarić/Vini Jurčić, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Radovan Ruždjak, Vanda Vujanić Šušnjar, Dragana Marković Roić, Đuro Rogina i Božidar Koščak.

Foto: Arena Hospitality Group

Predstava je na rasporedu u subotu, 7. ožujka u 17 sati i u nedjelju, 8. ožujka u 11 sati, a namijenjena je publici starijoj od pet godina.

Publika kazališta Trešnja već više od deset godina uživa u ovoj predstavi koja djecu oduševljava svojom nesputanom maštom, a odrasle vraća u bezbrižno djetinstvo.

Večernji list je samo za svoje čitatelje pripremio 2x2 karte za predstavu Pipi Duga Čarapa! 1x2 za izvedbu u subotu i 1x2 za izvedbu u nedjelju.

Sve što trebate napraviti je odgovori na naše nagradno pitanje.

Sretno!

Dobitnici su:

Ivana Regović
Maja Krikšić

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije