Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački segment

Petra Zanki u ZPC otvara Perforacije

'zanki_nnn_kul_160913'
''
16.09.2013.
u 17:09

Program je složen tako da svaki dan vidimo po jednu premijeru, a posljednji dan festivala čak dvije

Plesnom predstavom \"Ephemerals\" koreografkinja Petra Zanki večeras će u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru otvoriti zagrebački dio festivala Perforacije. Program je složen tako da svaki dan vidimo po jednu premijeru, a posljednji dan festivala čak dvije. Uz Petru Zanki premijere imaju i Martina Nevistić, Bruno Isaković, Damir Bartold Indoš i Tanja Vrvilo, Room 100 i Davor Sanvincenti. Na festivalu gostuju i Gerald Kurdian iz Francuske, australski plesač Matthew Day, braća Sinkauz i drugi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije