Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni festival

Park Orsula Music Festival: Tiger Lillies u Dubrovniku

 Park Orsula Music Festivala
Foto: arhiv park Orsula
1/3
06.05.2013.
u 12:29

Od polovice lipnja do kraja kolovoza na jednoj od najljepših jadranskih pozornica nastupit će neka od najpoznatijih glazbenih imena iz Hrvatske i regije

Kultni britanski bend The Tiger Lillies ovog će ljeta nastupiti na jednoj od najlješpih jadranskih pozornica, onoj u dubrovačkom parku Orsula.

U sklopu Park Orsula Music Festivala, koji će se održati od polovice lipnja do kraja kolovoza nastupit će neka od najpoznatijih glazbenih imena iz Hrvatske i regije - Vlatko Stefanovski Trio, Goran Bare i Majke, Vlada Divljan & Ljetno Kino, Goribor, Meri Cetinić, Dječaci, Sevdah Takht Damira Imamovića, Teofilovići & Miroslav Tadić, Neno Belan & Fiumensi, Svadbas, General Woo, Zdenka Kovačiček, Damir Kukukuzović Gipsy Swing Quartet, Vasil Hadžimanov Band i drugi, a osim Tiger Lilliesa, koncert će održati i Alex Barcks, jednog od utemeljitelja berlinske grupe Jazzanova.

Treću godinu za redom na unikatnoj ljetnoj pozornici, koja može primiti preko 500 ljudi, s prekrasnim pogledom na Dubrovnik, zaživjet će glazbeni festival koji je dosad ugostio Rundek Cargo Trio, Tamaru Obrovac, Mostar Sevdah Reunion, Radojku Šverko, Ramba Amadeusa i mnoge druge.

Iz tjedna u tjedan na Orsuli će se izmjenjivati rock, blues, etno, jazz, pop, rap i izvođači drugih žanrova, a organizatori ističu kako su pokušali napraviti program koji će zadovoljiti najrazličitiju publiku.


>>Festival u Parku Orsula, najljepšoj pozornici na Jadranu

>>Glazbeni urnebes u Visu i u dubrovačkom Parku Orsula

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije