Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
del boy trotter

Ovog puta će se sigurno obogatiti - zvijezda "Mućki" prodaje maske

Foto: Twitter
1/2
30.07.2020.
u 15:09

Ulični umjetnik DIFF na zidu u Bristolu naslikao je Del Boya Trottera iz legendarnih "Mućki" kako prodaje maske iz kovčega.

Na zidu u Bristolu, gdje su se godinama snimale legendarne "Mućke", TV serija o zgodama i nezgodama Del Boya i Rodneyja Trottera, osvanuo je mural posvećen tim slavnim mutikašama. 

Umjetnik DIFF naslikao je Del Boya u njemu svojstvenoj pozi, dok preprodaje robu iz kovčega. A izgleda da se snašao i u ovoj krizi, jer prodaje - maske. 

- To je tipični Trotter - nikada neće propustiti priliku. Ako ste izašli van i zaboravili svoju masku, svratite do Ulice Durnford i siguran sam da će vam Del Boy pomoći - rekao je DIFF, koji je mural naslikao u petak, 24. srpnja, kada je na snagu stupila odredba o obaveznom nošenju maski u zatvorenim prostorima. 

"Mućke" ili "Only Fools and Horses", kultna BBC-jeva humoristična serija, emitirala se od 1981. do 1991. godine. Glumac David Jason igrao je preprodavača i sitnog kriminalca Dereka "Del Boya" Trottera, Nicholas Lyndhurst njegovog mlađeg brata Rodneyja, a Lennard Pearce njihovog djeda. Serija koja je pratila neuspješne i smiješne pokušaje obitelji Trotter iz londonskog Peckhama da se brzo obogate, osvojila je i brojne gledatelje u Hrvatskoj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije