Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija knjiga

Ove zime ne propustite 50% popusta na hit izdanja

Akcija knjiga
Foto: VL
22.12.2015.
u 13:37

Večernji list i 24sata donose vam izbor najpopularnije literature po akcijskim cijenama. Požurite na kioske Tiska i odaberite idealno štivo za hladne zimske dane

Uz knjigu "Šezdesete u Zagrebu" prisjetite se nezaboravnih godina prošloga stoljeća s više od tisuću fotografija ličnosti, pojava, predmeta i prometala koji su ga obilježili. Svaki kupac na dar dobiva i grafiku autora Antuna Mateša. Akcijska cijena je 44,95 kn.

Unesite u svoj život toplinu, vedrinu i anđeosku zaštitu uz 72 anđela čuvara tijekom cijele godine. Knjiga "Anđeli za svaki dan" donosi poruke koje će vam otkriti područja koje vaš anđeo čuvar štiti, kao i teme za koje je zadužen. Akcijska cijena je 14,95 kn.

Ne propustite nikada ispričanu priču o košarkaškom Mozartu Draženu Petroviću – ljudini i sportskoj legendi koju ne smijemo zaboraviti. Knjiga “Godine zmaja” prepuna je detalja iz privatnog života, od djetinjstva i samih sportskih početaka pa sve do igrača koji je probijao granice nemogućeg. Akcijska cijena je 49,50 kn.

Uzbudljivi roman Janka Matka "Kardinalova ljubav" donosi priču o svetom čovjeku Alojziju Stepincu i njegove dvije velike ljubavi. Akcijska cijena je 19,95 kn.

"Putovanje s anđelima" neodoljiva je priča o ljubavi koja sve pobjeđuje... uz malu pomoć anđela, koji se moraju skrivati iza maski kako bi odveli izgubljene na put srca. Akcijska cijena je 24,95 kn.

Hit roman J. E. Malpas "Moj muškarac – Opsesija" donosi priču o samosvjesnoj dizajnerici Avi pred kojom se otvara svijet strasti i neslućene požude i u hipu je pretvara u ovisnicu. Akcijska cijena je 19,95 kn.

"Tereza, to sam ja" neodoljiva je autobiografija velike hrvatske glazbene dive. Unatoč slavi, Tereza je ostala skromna Antunova mala iz Grada, posvećena glazbi, obitelji i Konavlima. Akcijska cijena je 49,50 kn.

Priručnik "50 savjeta za zdravlje djece" voditi će vas kroz sve procese djetetova odrastanja te njegovo fizičko, mentalno i emotivno sazrijevanje, uz niz konkretnih i korisnih savjeta. Akcijska cijena je 14,95 kn.

U romanu "Kraljeva konkubina", donosimo priču o Alice, koju dobra kraljica Philippa odabire za dvorsku damu. No Alice koketira s kraljem, što će dovesti do izdaje kakvu nitko nije mogao zamisliti. Akcijska cijena je 24,95 kn.

U prodaji na kioscima Tiska i u Tisak media centrima.

Akcija traje do 22.1. ili do isteka zaliha.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije