Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požurite!

Osvojite ulaznice za hit-komediju "Sjajni momci"

Sjajni momci
Foto: Promo
21.09.2017.
u 16:50

Večernji vam list daruje ulaznice za komediju "Sjajni momci" koja je hit u cijeloj regiji, a koju će moći pogledati publika u Zagrebu, Osijeku, Dubrovniku i Zadru!

U regionalnoj hit-komediji glumi popularni glumački trojac iz serije “Lud, zbunjen, normalan”: Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović.

Večernji list svojim čitateljima daruje ulaznice za predstave u Zagrebu, Osijeku, Dubrovniku i Zadru!

OSIJEK - 22. rujna - 3x2 ulaznice

ZAGREB - 23. rujna - 5x2 ulaznice

ZAGREB - 24. rujna - 10x2 ulaznice

ZADAR - 26. rujna - 7x2 ulaznice

DUBROVNIK - 27. rujna - 4x2 ulaznice

U komediji "Sjajni momci" ostarjeli glumački dvojac, Hari (Nadarević) i Ali (Bašić), nakon desetljeća svađe i glumačke stanke, trebao bi zaigrati svoj slavni skeč "Kod doktora" za televizijski projekt o povijesti komedije. Ali prije se trebaju pomiriti, a posredovanja u pomirenju, nagovaranju i spajanju dvojice ćudljivih staraca prihvaća se Harijev nećak Zlatan (Kasumović). On je zamjenik redatelja u televizijskoj kući pa je njihovo pomirenje njemu ponajviše u interesu.

Večernji list svojim čitateljima pruža priliku da budu dio ove hit-komedije darivanjem ulaznica za predstave u četiri hrvatska grada. Kako biste osvojili ulaznice, potrebno je naznačiti u kojem gradu predstavu želite pogledati.

Najbrži čitatelji osvajaju ulaznice! Zato budite brzi, ispunite obrazac i ne propustite pogledati najveću regionalnu hit-komediju!

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije