Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dođite u hazu

Osvojite nagrade u Noći muzeja - dočekajte prvi dan proljeća u Dubrovniku

Dubrovnik,apartman
Foto: ''
1/3
28.01.2015.
u 18:48

Program započinje u 18 sati predavanjem ‘Na putovanje s bebama’ – pričama mladih roditelja svjetskih putnika.

U petak 30. siječnja, u sklopu Noći muzeja posjetite knjižnicu HAZU u Zagrebu na Strossmayerovu trgu. Očekuje vas bogat program: predavanja o putovanjima, projekcije filmova s putovanja te interesantne izložbe.

Program započinje u 18 sati predavanjem ‘Na putovanje s bebama’ – pričama mladih roditelja svjetskih putnika.  Saznajte sve o njihovim avanturama s Kube te planinarenju po Bosni I Crnoj Gori.

Zanimljiva predavanja I projekciju filma  pripremili su također Boris Veličan i Dušan Bućan pod nazivom ‘Indijanci u tenisicama’ o posjetu Navajo Indijancima, najvećem indijanskom plemenu u Sjevernoj Americi,  te ‘Odavde do Tralala’ o putovanju Svilenom cestom u dva navrata. Po prvi put u Noći muzeja moći će se razgledati i Muzej nobelovaca sa eksponatima hrvatskih nobelovaca Lavoslava Ružičke i Vladimira Preloga. Očekuju vas I ‘PutOpisi’ ili ‘Slike s putovanja’ – izložba hrvatskih i svjetskih književnih, znanstvenih I publicističkih putopisnih djela  kao što je putopisno djelo Alberta Fortisa, talijanskog prirodoslovca I putopisca  iz 18 st. s putovanja po Istri I Dalmaciji.

U sklopu bogatog programa ne propustite ni nagradni kviz - agencija Putopis vas nagrađuje – dočekajte prvi dan proljeća u Dubrovniku u Palm Tree Paradise apartmanima. Više informacija potražite na  www.putopis.hr . Prijave za nagradni kviz ‘Pet po pet I vidi svijet’ su od 18 sati na info pultu knjižnice, broj prijava je ograničen pa se prijavite čim prije. Za posjetitelje je organizirano I već tradicionalno razgledavanje Knjižnice uz stručno vodstvo.

>>Bivši studentski dom HAZU daje u zakup, ali ne za trgovine

>>Izaslanstvo šangajske Akademije društvenih znanosti posjetilo HAZU

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije