Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 6°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Reynard_the_Fox:

    Vrlo dobro napisano. U okolnostima kad se teško možemo odmaknuti od svoje/tuđe nesreće, pretvoriti to u priču - nije jednostavno. Stari mačak je, kao u 80% prethodnih slučajeva, i ovdje predvidljiv u svom negativnom komentaru. A taj više govori o ... prikaži još! komentatoru, tj. Starom mačku, nego o priči. Priča je sasvim O. K.

  • dihidrogen_oksid:

    “nismo marili za njezinu davnu a neostvarivu ambiciju da postane liječnicom, što je od nas bilo djetinjasto a u stvari surovo ironiziranje njezine mladosti i bagateliziranje iskrenih te uistinu plemenitih želja” Da se bar ova priča više bavila ovom zanimljivom ... prikaži još!m temom, obzirom da spisateljica očito ima dobar uvid u odnos roditelj-dijete, a posebno kako se u nama samima mijenja viđenje tog odnosa kako odmiče vrijeme, umjesto pomalo nezanimljivim opisima protagonista, bila bi to jako dobra priča.

  • Bure-k22:

    Sjajno pripovijedanje. Reminisc. na Domovinski rat (prerijetke u našoj književnosti) u okolnostima korone i potresa. Ovih dana, nažalost, sudbina Banije i Banijaca (koji su u ratu prošli kroz strahote) potvrđuje snagu ove priče. Čestitam autorici.

Još iz rubrike Kultura

folklor

Ministarstvo odobrilo više od 2,3 milijuna kuna za kulturno-umjetnički amaterizam

Onjegin
Gala koncert Opere HNK

Uoči premijere "Orfeja i Euridike", gala koncert opernih arija i dueta pod vodstvom Aleksandra Kalajdžića

kratka priča

Sretan put