Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europski trend

Osnovan veliki knjižarski lanac u kojem će djelovati 40-ak knjižara

Knjižara Profil
Goran Jakuš/Pixsell
06.04.2014.
u 17:45

U nacionalnom lancu od 1. svibnja djelovat će 40-ak knjižara Algoritma, Profila i Mozaika, imat će 150.000 artikala i 230 zaposlenih - njihov broj neće se smanjivati

Hrvatska je dobila veliki domaći knjižarski lanac u kojem će od 1. svibnja djelovati 40-ak knjižara Algoritma, Profila i Mozaika. Knjižare će imati prostor od 9200 četvornih metara te oko 150.000 artikala.

Direktor Branko Šoštarić istaknuo je da se broj od 230 zaposlenih neće smanjivati. Danijel Žderić iz Profila tvrdi da u Europi vlada trend udruživanja te da su u Europi rabati viši nego u Hrvatskoj pa se ovim okrupnjavanjem knjižara ne očekuje njihovo spuštanje.

Komentara 1

OO
onako_ovlaš
20:17 06.04.2014.

Pa Profil i Mozaik su nedavno osnovali najveći knjižarski lanac,teško je to pratit,mislim tolike lance

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije