Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operna premijera

Osječki ‘Seviljski brijač’ pod ravnanjem Mladena Tutavca

osijek_nnn_kul_030512
arhiva
04.05.2012.
u 11:24

U Osječkom “Seviljskom brijaču” pjevaju Sveto Matošić Komnenović, Ladislav Vrgoč, Vlaho Ljutić, Dali Mor, Vesna Baljak, Robert Adamček, Davor Radić i drugi

Petak navečer u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku rezerviran je za premijeru “Seviljskog brijača” pod ravnanjem Mladena Tutavca i u režiji Krunoslava Cigoja. “Seviljski brijač” najizvođenija je komična opera u povijesti, a govori o lukavstvu brijača Figara koji grofu Almavivi osigurava ljubavni uspjeh kod njegove voljene Rosine, zatočenice ljubomornog Bartola. Skladatelj je Gioacchino Rossini, a libreto je napisao Pierre Augustin Caron de Beaumarchais.

 U Osječkom “Seviljskom brijaču” pjevaju Sveto Matošić Komnenović, Ladislav Vrgoč, Vlaho Ljutić, Dali Mor, Vesna Baljak, Robert Adamček, Davor Radić i drugi, a premijera počinje u 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije