Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Organiziraj se na vrijeme i kupi najjeftinije ulaznice za 21. MMF!

Motovun Film Festival
Foto: Promo
09.07.2018.
u 13:10

Motovun Film Festival brine i o svima koji nemaju osiguran prijevoz do Brda filmova. Festivalski autobusi kreću iz Zagreba prema Istri na 'nulti' i prvi dan festivala (23. i 24. srpnja).

Vrijeme neumitno teče i sve brže se bliži 21. Motovun Film Festival (24.-28. srpnja), ali i zaključenje prodaje najpovoljnijeg paketa ulaznica. Još samo sutra (do 10. srpnja u ponoć) traje bezobrazno jeftina akcija SVE PO 15 KUNA u sklopu koje je moguće za 150 kuna kupiti 10 ulaznica za 10 različitih projekcija po izboru posjetitelja. Paket je moguće kupiti online putem sustava Kupiulaznicu.hr ili u zagrebačkom kinu Europa.

Nakon 10. srpnja u prodaji je samo VEČERNJI PAKET po cijeni od 300 kuna. Jedinstvena ulaznica omogućuje ulaz na bilo koju večernju projekciju (Kino Trg i Kino Billy) svih pet dana. Osim što kupovinom bilo kojeg od paketa iskazujete ljubav prema svome džepu, ostvarujete i mogućnost besplatnog kampiranja podno Brda filmova za vrijeme festivala.

Motovun Film Festival brine i o svima koji nemaju osiguran prijevoz do Brda filmova. Festivalski autobusi kreću iz Zagreba prema Istri na 'nulti' i prvi dan festivala (23. i 24. srpnja). Putem sustava Kupiulaznicu.hr moguće je kupiti jednosmjernu kartu do Motovuna po cijeni od 130 kuna te si po istoj cijeni osigurati kartu od Motovuna do Zagreba.

Raspored 21. Motovun Film Festivala možete pronaći na našoj službenoj stranici: www.motovunfilmfestival.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije