Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijenos

Opera Pepeljuga u CineStaru

Pepeljuga
Pepeljuga
20.01.2012.
u 12:29

U cijelom ciklusu “Spektakli u CineStaru” prikazat će se još ukupno 11 opera i 2 baleta

Royal Opera House prvi put predstavlja priču o Pepeljugi ispričanu prema Massenetovoj operi Cendrillon. Redatelj Laurent Pelly unosi u ovu operu lakoću pokreta koja se odlično stapa s Massnetovom poletnom glazbom te kostimima bajkovitog šarma. Među glavnim akterima opere, Pepeljugom i princem, nalazi se i dobra vila koja će im pomoći da njihova ljubav doživi sretan završetak. Vrlo simpatična, šarmantna i komična opera, s mnoštvom glazbenih iznenađenja, na čelu sa specijalistom među dirigentima Bertrandom de Billyem, svakako spada u nezaobilazne operne poslastice ove sezone.

U operi nastupaju Joyce DiDonato, Alice Coote i Eglise Guttierez, uz Orkestar kazališta Royal Opera House London. Datum prikazivanja u CineStaru je 24. siječnja, a opera je na francuskom s engleskim titlovima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije