Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
časopis za kulturu matice hrvatske

Online promocija časopisa Vijenac koji je u potresu ostao bez redakcije

30.04.2020.
u 10:55

Online promocija "Vijenca" - časopisa za kulturu Matice hrvatske održat će se na Facebook stranici Vijenca www.facebook.com/vijenac u četvrtak 30. travnja u 20 sati, najavila je Matica hrvatska.

O "Vijencu će govoriti akademik Viktor Žmegač, Danijel Labaš s  Odjela za komunikologiju Fakulteta hrvatskih studija, Dragan Damjanović s Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu te Goran Galić, glavni urednik Vijenca.

Uredništvo Vijenca zadnja tri broja pripremilo je prvi put izvan redakcije u zgradi Matice hrvatske, koja je oštećena u potresu.

Unatoč tim nepovoljnim okolnostima, uključujući pandemiju, autori i urednici Vijenca ponudili su relevantne i aktualne sadržaje iz područja kulture, umjetnosti i društva, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar MichelleOU98
MichelleOU98
23:21 04.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆­b

Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:15 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar NancyUI75
NancyUI75
23:06 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije