Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muzej grada Splita

Odgođen kontroverzni natječaj za posao u muzeju usred pandemije

26.11.2020.
u 12:10

Zbog situacije s COVID-19, ravnateljica Muzeja grada Splita Branka Brekalo odgodila je natječaj za prijam tri recepcionara, dva kustosa i voditelja odnosa s javnošću.

Zbog situacije s COVID-19, ravnateljica Muzeja grada Splita Branka Brekalo odgodila je natječaj za prijam tri recepcionara, dva kustosa i voditelja odnosa s javnošću. Kao da pandemije nije bilo kad je gradonačelnik dao suglasnost i kada je natječaj raspisan.

Dok javnost ne zaboravi, a budući da je u uvjetima odgođenog natječaja nedostajala samo boja očiju budućeg PR-ovca, u kuloarima se odmah počelo govoriti da je u Muzeju trebalo zaposliti nečiju suprugu, svastiku, nevjestu, rodicu, netjaka, strikana... Korona je okrenula živote. Zatvaraju se kina, kafići, teretane. Ne zna se ni kako će učenici i studenti na nastavu. A natječaj je samo odgođen. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije