Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Dodig Trokut
Povratak na članak

Od grada se hitno traži prostor za pola milijuna artefakata našeg prvog konceptualca

U burnom životu radio je i s Y. S. Laurentom, imao stotine izložbi, predavao... Preminuo je u podstanarskom stanu što je potencijalni problem.Dio Trokutove zbirke digitalno je arhiviran na anti-muzej.com

Komentari 2

KO
Kora
14:56 07.09.2018.

Voljela bih kad bi se Trokutova ogromna zbirka sačuvala, ali čisto sumnjam da će se to dogoditi jer podrazumijevaju velike procedure te prije svega - interes nadležnih koji - da su bili za to - odavno bi antimuzej osvanuo, ovako - ne vjerujem da će posthumno nekog uhvatiti volja da se obavi taj ogromni posao.

VL
DA
Danijel2
07:01 22.09.2018.

Budalaštine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.