Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Obljetnički koncert Camerate Cantilly u Lisinskom

Obljetnički koncert Camerate Cantilly u Lisinskom
Foto: Promo
1/3
29.10.2019.
u 09:22

Camerata niže brojna uspješna gostovanja diljem Hrvatske, festivalske i Open Air koncerte te razvija bogatu audio i video produkciju kojom dopire do najšire publike

Camerata Cantilly priprema svoj veliki slavljenički koncert u Lisinskom kojim će obilježiti 5. godišnjicu postojanja. Ideja o jedinom hrvatskom Harmonie ansamblu zaživjela je 22. lipnja 2014. g. premijernim koncertom u Samoboru, a razvila se u jednu od najuzbudljivijih priča na domaćoj sceni komornih ansambala.

Foto: Arena Hospitality Group

Camerata niže brojna uspješna gostovanja diljem Hrvatske, festivalske i Open Air koncerte te razvija bogatu audio i video produkciju kojom dopire do najšire publike. Središnji događaj u sezoni tradicionalni je koncert Ansambla u Lisinskom koji će ovoga puta biti u znaku broja 5: satkan od odabranih naslova iz već poznatog Cameratinog repertoara, nekolicine novih djela, ali i ponekog iznenađenja, koncert je zamišljen da izmami osmijeh na lice svih zaljubljenika u klasičnu glazbu i ljubitelja puhačkih glazbala.

Foto: Arena Hospitality Group

Pet godina vrhunske glazbe za puhače

Pod vodstvom svog osnivača i umjetničkog voditelja Mihaela Paara, Ansambl je u ovih pet godina istražio i hrvatskoj publici predstavio djela najšireg stilskog raspona, revitalizirao baštinu domaćih majstora, ostvario nekoliko praizvedbi te niz hrvatskih premijera. Klasična i moderna, plemenita i uzbudljiva, drugačija – sve su to epiteti Ansambla u kojem su se okupili redom istaknuti hrvatski glazbenici. Budite s Cameratom Cantilly 11.11. u Lisinskom u proslavi ovog vrijednog jubileja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije