Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pročitali smo "Ponoćno sunce"
Povratak na članak

Novi "Sumrak" leti s polica, ali priča o nezdravoj vezi vampira i tinedjžerice nije dobro ostarjela

Novi nastavak "Sumrak" sage, "Ponoćno sunce" autorice Stephenie Meyer u rekordnom roku prodan je u više od milijun primjeraka. No, je li nam zapravo potreban "Sumrak" prepisan od riječi do riječi, ali napisan iz perspektive vječno 17-godišnjeg vampira Edwarda Cullena?

Komentari 1

HA
Harakan
11:50 21.08.2020.

Ako je već htjela napraviti nastavak što se nije pozabavila vezom njihove kćeri i Jacoba to bi donekle bio nastavak sage ovako je samo preživanje prožvakang ali izgleda narod to hoće ona osjtila priliku tko voli neg izvoli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.