Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruše rekorde

Novi Ratovi zvijezda gledaniji čak i od Avatara!

ratovi zvijezda
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
07.01.2016.
u 10:47

"Sila se budi", sedmi dio galaktičke epopeje, "premašio je 760,5 milijuna dolara koliko je zaradio 'Avatar' tijekom čitavog trajanja prikazivanja", priopćio je filmski studio Disney, koji je proizveo i distribuirao "Silu".

Novi "Ratovi zvijezda: Sila se budi" oduzeli su "Avataru" naslov filma s najvećim prihodima u povijesti u Sj. Americi, a još ima prostora da ga nadmaši na međunarodnoj razini.

"Sila se budi", sedmi dio galaktičke epopeje" premašio je 760,5 milijuna dolara koliko je zaradio 'Avatar' tijekom čitavog trajanja prikazivanja", priopćio je filmski studio Disney, koji je proizveo i distribuirao "Silu". Najnoviji dio svemirske sage već je zaradio 758,2 milijuna dolara u SAD-u i Kanadi u tri tjedna prikazivanja.

Bitka između dviju epopeja tek je počela s obzirom da "Avatar" također postaje niz filmova. Predviđena su tri nastavka s glumcima iz originalnog filma - Zoe Saldana, Samom Worthingtonom i Sigourney Weaver. Sljedeći nastavak očekuje se 25. prosinca 2017.

"Sila se budi" u režiji J.J. Abramsa, s novom generacijom glumaca (Daisy Ridley, John Boyega i Oscar Isaac) postao je u dva tjedna nakon premijere i film s najvećim prihodima u 2015. u Sj. Americi.

>>"Sila se budi" svjetski rekorder po zaradi od početka prikazivanja

>>"Ratovi zvijezda" zaradom potukli i "Harry Pottera"

Komentara 1

GF
gfrancic
20:52 07.01.2016.

totalno razocaranje od filma, nista od Lujasa nije ostalo , taj duh. Ovo je tipican Disney uradak, sto reci, zali boze vremena potrosenog na film

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije