Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremena se mijenjaju

Novi Marvelovi likovi su transrodni anđeo, gay besmrtnik i prva gluha superjunakinja

Foto: IMDb
06.01.2020.
u 12:05

Direktor produkcijske kuće Marvel otkrio je kako će se u nadolazećim filmskim ostvarenjima pojaviti transrodni, gay i gluhi superjunaci.

Kevin Feige, direktor produkcijske kuće Marvel, u govoru koji je održao na Filmskoj akademiji u New Yorku, otkrio je da ćemo uskoro upoznati prvog Marvelovog transrodnog superjunaka. 

- Trans superjunak pojavit će se vrlo skoro, u filmu koji se upravo snima - rekao je Feige i dodao da u budućnosti možemo očekivati još LGBT likova u Marvelovim filmovima. 

Mnogi obožavatelji pretpostavljaju da će se novi junak ili junakinja pojaviti u filmu "Thor: Love and Thunder", čiji se izlazak očekuje 2021. godine. Svoja predviđanja temelje na tome da u stripovima o Thoru zaista postoji biće, Sera, inače pripadnica rase muških anđela, koja je preuzela ženski identitet. 

Novi film o Thoru režirat će proslavljeni redatelj Taika Waititi, a u njemu ćemo ponovno gledati Chrisa Hemswortha, Natalie Portman (koja će navodno postati ženski Thor) i Tessu Thompson, glumicu koja tumači lik Valkyrie, biseksualne ratnice u posljednjem filmu okrunjene za kralja Asgarda. 

A prije "Thor: Love and Thunder", u studenom ove godine u kina stiže film "The Eternals" sa zvjezdanom postavom uz Angelinu Jolie, Richarda Maddena, Kita Haringtona i Salmu Hayek. Kevin Feige najavio je i kako će se u tom filmu naći prvi gay superjunak, Ikaris, kojeg će glumiti Madden.

- On je levitirajući besmrtnik s teleportirajućim moćima, ali je i u braku, ima obitelj i to je samo dio onoga što on jest - rekao je Feige. Da je Marvel ozbiljan u svojim namjerama slavljenja različitosti i reprezentacije manjina na velikom platnu, svjedoči i to da će se u nadolazećem filmu "The Eternals" pojaviti i prva gluha superjunakinja, Makkar, a glumi ju Lauren Ridloff, glumica koja je također gluha od rođenja. 

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sssrbarfly
14:35 06.01.2020.

bolesno

Avatar Balcanicus
Balcanicus
06:11 30.01.2020.

Hollywood je otisao u Q kada se crnac pojavio u družini Robin Hooda. Srećom, ima dosta starih filmova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije