Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi ljubavni roman 'Odbjegla nevjesta' Susan Elizabeth Phillips!

Mozaik knjiga (1)
Foto: Mozaik knjiga
1/3
PR
Autor
PR članak
23.07.2013.
u 11:40

„Odbjegla nevjesta roman je bez mane, s Susan Elizabeth Phillips najsjanija je zvijezda modernog ljubavnog romana.“ – Booklist

Na police hrvatskih knjižara u izdanju Mozaika knjiga stigao je najnoviji roman „Odbjegla nevjesta“ slavne i megapopularne autorice modernih ljubavnih romana Susan Elizabeth Phillips.

Susan Elizabeth Phillips iznimno je uspješna američka spisateljica te su njezine knjige čak pet puta dobile nagradu na najbolji romantični roman godine, a autorica je dobila dvije nagrade za životno djelo. Njezine priče su smiješne, zabavne i pune neočekivanih iznenađenja koje su inspirirale milijune čitatelja diljem svijeta. U Hrvstkoj je do sada objavljeno više od 15 romana koji su i po nekoliko pute reprintirani.

Lucy Jorik oduvijek je bilo važno da ne osramoti obitelj koju obožava. Jedan od razloga za to je i njezina majka koja je jedna od najpoznatijih žena na svijetu. Ali Lucy je sad učinila upravo to. 

I ni više ni manje nego na sam dan svoje udaje za najsavršenijeg muškarca kojeg je ikad upoznala. Umjesto da se uda za Gospodina Neodoljivog Lucy bježi iz crkve u vjenčanici i odlazi u nepoznato s grubim, naprasitim neznancem koji do tog časa nikako nije mogao biti dio njezina života. 
I dok jecijeli svijet traži, Lucy mora pronaći samu sebe i shvatiti da njezina uobičajena pristojnost nije nikakva obrana protiv muškarca koji je nepristojnost uzvisio na razinu umjetnosti. Lucy mora očvrsnuti, i to odmah. Odbjegla će nevjesta biti prisiljena završiti u neotesančevoj vikendici na otoku i ondje pokušati pronaći novi smjer u životu... te otkriti tajne muškarca koji o njoj toliko mnogo zna, ali o samome sebi ništa ne otkriva. Kako se vrući ljetni dani izmjenjuju s mirisnim povjetarcima i nenadanim olujama, Lucy će upoznati i lijepu, ali tužnu pčelaricu, preplašenog dječaka i modernu zlu kraljicu. Ali, uz sve to, upoznat će i strast koja bi zauvijek mogla promijeniti njezin život.

Iako dijeli likove s hitovima Susan Elizabeth Phillips GospodinNeodoljivi i Prva dama ovaj se roman može čitati i zasebno. Kao i sve priče ove autorice i ova pripovijeda smiješnu, dirljivu i čarobnu zgodu o mladoj ženi u potrazi za svojom budućnosti i o prezgodnom ali neprilagođenom muškarcu koji ne vjeruje u druge prilike.

 

Želite prijaviti greške?