Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
top 10

Novi datumi premijera hit filmova odgođenih zbog koronavirusa

Foto: Promo
11.04.2020.
u 10:04

Donosimo vam nove datume premijera deset najvećih filmskih hitova koji su odgođeni zbog koronavirusa.

Pandemija koronavirusa koja je poharala svijet i stavila sve na pauzu, zatvorila kina i kazališta, primorala je Hollywood da premijere nekih od najiščekivanijih filmova godine otkaže ili odgodi. I dok su se neka ostvarenja prebacila na online platforme, na druga ćemo morati čekati do iduće godine. Donosimo vam nove datume premijera blockbustera koje ćemo, nadamo se, od ovog ljeta moći gledati u kinu. 

Mulan

Disneyjev igrani remake kultnog animiranog filma o kineskoj ratnici, svoju premijeru trebao je doživjeti 27. ožujka. Međutim, vjerojatno ćemo ga gledati 24. srpnja. 

 

Wonder Woman 1984

Drugi nastavak filma o strip superjunakinji Wonder Woman očekivali smo početkom lipnja, no novi datum premijere je 14. kolovoza. 

 

The French Dispatch 

Novi film Wesa Andersona sa zvjezdanom postavom uz Timotheeja Chalameta, Billa Murraya, Saoirse Ronan, Tildu Swinton i Frances McDormand trebali smo gledati u srpnju. Ipak, morat ćemo se strpiti sve do 16. listopada. 

Black Widow

Marvelovu hit superjunakinju Black Widow, koju tumači Scarlett Johannsson, ipak nećemo gledati na velikim ekranima od 1. svibnja. Novi datum premijere zakazan je za 6. studeni. 

 

No Time to Die

Novi nastavak filma o tajnom agentu 007 Jamesu Bondu bio je u velikim problemima i prije pandemije. Nakon što je ostao bez skladatelja filmske glazbe, a Billie Eilish u samo nekoliko dana uspjela je snimiti fantastičnu glazbenu temu, premijera Bonda ipak je otkazana. Trebali smo ga gledati ovih dana, ali sada je na rasporedu tek 25. studenog. 

 

Minions: The rise of Gru

Na povratak iritantnih žutih čovječuljaka i prednastavak poznate animirane priče o Gruu, morat ćemo, čini se, čekati dosta dugo. Film koji je trebao biti prikazan 3. srpnja, odgođen je do daljnjeg, a novi datum premijere još nije poznat.

 

Fast and Furious 9

Deveti po redu nastavak popularne akcijske sage Brzi i žestoki ipak nećemo gledati u svibnju. Producenti su ga odgodili za 2. travanj 2021. godine. 

 

X MEN: The New Mutants

Još jedan u nizu X MEN filmova koji je trebao biti uvod u čitavu seriju filmova o supermoćnim mutantima, odgođen je do daljnjeg. U kina je trebao stići 3. travnja, međutim, još ne znamo kad ćemo ga moći pogledati.

The Woman in the Window

Dugo iščekivani triler prema knjizi A. J. Finn s Amy Adams u glavnoj ulozi nećemo gledati 15. svibnja. I ovaj film odgođen je na neodređeno vrijeme. 

 

The Lovebirds

Ova romantična komedija trebala je u kina stići 3. travnja. Međutim, za romantiku nećemo morati čekati da se ponovno otvore kina, jer su se Lovebirds prebacili na Netflix. Točan datum prikazivanja saznat ćemo uskoro. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije