Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča

Nove generacije ženskog pisma u Zagorkinoj kući

Dorta Jagić
Kratka priča je ženskog roda
28.02.2011.
u 15:06

Centar za ženske studije obilježava rođendane Marije Jurić Zagorke i Nele Milijić te Međunarodni dan žena

Centar za ženske studije u povodu obilježavanja rođendana Marije Jurić Zagorke i Nele Milijić te Međunarodnog dana žena i ove godine organizira festival "Kratka priča je ženskog roda" u u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke na Dolcu. Riječ je o zanimljivom malom festivalu ženskog pisma, na kojem se predstavlja ukupno 27 spisateljica različitih stilova i dobnih skupina.

Prvo čitanje na adresi Dolac 8 održat će se sutra u 19 sati, a nastupaju Nela Milijić, Renata Jambrešić Kirin, Irena Lukšić, Manuela Zlatar, Julijana Matanović, Maja Hrgović, Sandra Perić, Vesna Biga, Zvjezdana Jembrih, Mihaela Gašpar, Jasna Žmak, Tatjana Jambrišak, Jelena Zlatar i Vera Vujović.

Na drugom čitanju, 8. ožujka, predstavljaju se Sanja Lovrenčić, Lana Derkač, Aida Bagić, Neva Lukić, Dorta Jagić, Sanja Pilić, Ksenija Kušec, Silvija Šesto, Vlatka Jurić, Ana Đokić, Darija Žilić, Renata Valentić i Lada Puljizević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije