Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Nebo"

Nina Badrić predstavila pjesmu za natjecanje na Eurosongu

Nina Bardić
HRT
18.02.2012.
u 23:46

Najvažnije je da dostojno predstavim Hrvatsku i sebe i da doguramo do finala. Očekivala sam tako dobre reakcije publike, a najbolji pokazatelj mi je You Tube - rekla je Nina.

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Nina Badrić predstavila je na HTV-u pjesmu Nebo kojom nastupiti na natjecanju koje se ove godine održava u Azerbajdžanu. U emisiji Dora su uz Ninu Badrić još nastupili Emilija Kokić, Maya Sar, Kaliopi, Hari Varešanović te Nina Radojčić.

Pjevačica je najavila kako će dati sve od sebe na natjecanju u Bakuu.

- A dalje? Kako treba biti, bit će, najvažnije je da se ne posramim, da dostojno predstavim Hrvatsku i sebe i da doguramo do finala. Očekivala sam tako dobre reakcije publike, a najbolji pokazatelj mi je You Tube. Kada je izašao album Nebo, komentari su bili odlični - rekla je Nina.

Za svoju pjesmu kaže kao ne zna da li je najbolja, ali ima onu istinsku emociju koja će pridobiti ljude, piše u priopćenju HRT-a.

Ključne riječi

Komentara 10

BE
bepe_
23:54 18.02.2012.

Natjecanja za pismu eurovizije ove godine kao prethodnih nije bilo jer nitko nije htio ići u Azerbajdžan osim Nine, pa onda nisu imali drugog izbora nego nju izabrati :)

EX
excell
06:19 19.02.2012.

pjesma bi možda prošla na nekom festivalu npćnih plažnih ljetnih pjesama ali za euroviziju mema štiha ...katastrofa

DE
detour
14:10 19.02.2012.

dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije