Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100. NIKONOV ROĐENDAN

Hrvatski fotograf ovom je fotografijom pobijedio na prestižnom natjecanju

Pobjednička fotografija: 'When lanterns flying in the sky'
Foto: Tomislav Veić/NIKON
31.07.2017.
u 12:00

Ukupno 21,511 fotografa iz 170 zemalja i regija prijavilo je 76,356 djela...

Natjecanje povodom stotog rođendana diva fotografske opreme - Nikona - za hrvatskog fotografa Tomislava Veića ostat će u lijepom sjećanju.

Svojom je fotografijom, 'When lanterns flying in the sky', Veić osvojio prvo mjesto, a iza sebe ostavio konkurenciju, desetke tisuća fotografa, uključujući i srebrnu Slovenku Katju Bidovec.

- Velika je čast biti pobjednik foto-natječaja s ovom fotografijom, sada kad tvrtka Nikon slavi 100 godina poslovanja i postojanja! Hvala vam puno! Hvala vam puno - kazao je uzbuđeni Veić.

Foto: Tomislav Veić/NIKON

U kategoriji 100. obljetnice Nikona tražene su fotografije sretnih događaja diljem zemaljske kugle.

Nikonov foto-natječaj jedan je od prvih međunarodnih fotografskih natjecanja na svijetu, prvi put održan 1969. Povodom Nikonovog 100. rođendana, tvrtka je predstavila posebnu nagradu. Ukupno 21,511 fotografa iz 170 zemalja i regija prijavilo je 76,356 djela, što je novi rekord za natjecanje, objavio je Nikon. 

Komentara 1

DU
Deleted user
22:31 31.07.2017.

Svaka čast....👍🏻

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije