Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borivoj Radaković

'Ne želim pisati o migrantima. To bi mi bilo poput ratnog profiterstva'

VL
Autor
Denis Derk
12.11.2018.
u 16:29

Književnik će novi roman potpisivati na štandu VBZ-a u petom paviljonu u 18 sati u srijedu na Interliberu.

"Hoćemo li sutra u kino" je roman koji se bavi temom ljubomore pa se onda može reći da je u pitanju ljubavni roman. No, koristio sam u njemu i neke zadatosti detektivskog romana, iako mi to nije bila prvotna namjera - rekao je ugledni hrvatski književnik Borivoj Radaković o svom četvrtom romanu "Hoćemo li sutra u kino" koji mu je nedavno objavio VBZ.

- Ne želim danas pisati o temama kao što su to migranti. To bi mi bilo poput ratnog profiterstva - rekao je književnik koji će novi roman potpisivati na štandu VBZ-a u petom paviljonu u 18 sati u srijedu na Interliberu.

Cijeli razgovor pogledajte u videu 

Komentara 8

Avatar navijač
navijač
21:11 12.11.2018.

Jel ima uopće koji Hrvat u javnom životu Hrvatske? Ove srbende su više dopizdile i bogu i vragu.

DU
Deleted user
18:07 12.11.2018.

sto drugo ocekivati od borivoja

MM
mmaraci4
19:35 12.11.2018.

Uugledni hrvatski književnik Borivoj Radaković"?Ma ovaj novinar je zasigurno jadan i bijedan.radaković da je "ugledan".Pa njega i kod kuće ne podnose,dajte gospodo uozbiljite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije