Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija knjiga

Ne propustite popust već od 50% na hit izdanja

čitanje knjige
Foto: Thinkstock
1/2
24.02.2016.
u 16:56

Ovog proljeća donosimo vam odličan izbor popularne literature po akcijskim cijenama

Izađite iz zatvorenih prostora i pođite na izlet s dobrom knjigom! Ona će vas ili nekoga kome je darujete odvesti dalje nego što ste ikada mogli stići.

U knjizi 200 najpopularnijih biljaka koje ćete lako uzgojiti otkrivamo tajne uzgoja biljaka pogodnih za naše podneblje: koliko ih zalijevati i prihranjivati, koje biljke vole svjetlo, koje se razmnožavaju reznicama, a koje sjemenjem. Akcijska cijena je 19,95 kn.

Neven Sesardić, autor knjige Iz desne perspektive, želi uzdrmati tvrda ljevičarska uvjerenja čitatelja, ali i ohrabriti one koji naginju desnici. Čak i one koji se neće složiti s njegovim političkim stajalištima potaknut će na daljnje razmišljanje o nekim spornim temama i ponuditi im argumente suprotne strane. Akcijska cijena je 24, 95 kn.

Jednostavnošću, skromnošću i poniznošću papa Franjo osvojio je cijeli svijet. U knjizi Franjina crkva govori o poštenju i ljudskosti, življenju kršćanstva, o braku i ostalome. Akcijska cijena je 14,95 kn.

Uzbudljivi roman našeg najvećeg pučkog pisca Janka Matka Plač šume donosi priču o tome kako je nastalo prokletstvo biserne ogrlice banice Zrinski. Akcijska cijena je 19,95 kn.

Kako biste još više uživali u dužim i toplim danima, u praktičnom vodiču za uređenje Terase i balkoni, nudimo vam brojne ideje, savjete stručnjaka te mnoštvo inspirativnih fotografija za savršeni roštilj, idealnu zaštitu od sunca, dječji kutak... Akcijska cijena je 24, 95 kn.

Papa Ivan Pavao II. ostavio je poseban trag u našoj nedavnoj povijesti. Podsjetite se na još uvijek vrlo aktualne poruke koje nam je uputio za svog prvog posjeta Hrvatskoj. Akcijska cijena knjige Poruke pape Ivana Pavla II. Hrvatskoj je 19,95 kn.

U romanu Zabranjena kraljica, donosimo priču o Anne Neville, kći moćnoga grofa od Warwicka, koja odrasta tijekom Ratova dviju ruža kada se na prijestolju smjenjuju različiti kraljevi i kraljice u borbi za englesku krunu. Akcijska cijena je 24, 95 kn

Prvi hrvatski erotski roman Tri boje: Crna, Crvena, Bijela. Dok skuplja krhotine braka i istovremeno pokušava ostvariti poslovni proboj o kojemu je sanjala, Mirta doznaje strašnu istinu i upoznaje tajanstvenog muškarca. Akcijska cijena je 24, 95 kn.

Vrtlog ljubavi, tragedije, povijesti i nade kroz neodoljive i nepredvidljive likove koje nećete moći tako skoro zaboraviti. Osamnaestogodišnje blizanke u ruralnoj Poljskoj, u sjeni nacističke okupacije, podižu dvije mlađe sestre i brata... Akcijska cijena knjige Zimski gost je 29,95 kn.

Doznajte sve o zavođenju, anatomiji, orgazmu, manualnom, oralnom ili analnom seksu, spolnom odnosu, igračkama za seks, seksualnim fantazijama i spolnom zdravlju. Knjiga Seks – kako raditi one stvari ilustrirana je fotografijama u boji. Akcijska cijena je 49,90 kn

U prodaji na kioscima Tiska i u Tisak media centrima.

Akcija traje do 31.3. ili do isteka zaliha.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Foto: PR FOTO

Komentara 1

NE
nemanatrag
07:35 26.02.2016.

I zašto je ovo hit!?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije