Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka priča
Povratak na članak

Naše drugo, starije dijete

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora.

Komentari 1

SC
Sandra_CH
09:41 08.04.2021.

Priča je fantastična, kao i čin sam. Govori jedna koja je bila prvo prvo dijete...Hvala za odgovor koji su me mučili od trena kad me je mama (koja je to odlučila postati) pitala "Hoćeš ti biti moja". Hvala za srce na papiru ogoljeno do srži i poetski oblikovane rojeve misli i osjećaja koje u Vama budi Vaš dječak. Hvala na hrabrosti !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.