Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKLANJAMO!

Narcis i ruža – duhovno putovanje prema spoznaji

Narcis i ruža
Foto: Promo
1/2
22.02.2018.
u 16:38

Osvojite novu knjigu vrhunske mlade autorice!

Simbolično pretočena u različite priče koje donose spoznaje iz same dubine životnih istina, knjiga „Narcis i ruža“, zapažene autorice Danielle Kordić, omogućuje čitatelju da proviri u vlastite misli i emocije kako bi istražio porijeklo njihovih neravnoteža, od tuge i straha do zamjeranja i osuđivanja.

Dva na prvi pogled nepovezana simbola, narcis i ruža, autoričinom zanimljivom retorikom pričaju i opisuju, svaki iz svog gledišta, svoju stvarnost uronjenu u svakodnevne situacije.     

Narcis, odnosno narcisoidni poremećaj osobnosti, tako čitatelju govori o razarajućem plamenu ega koji utječe na okolinu i prenosi svoje devastirajuće iskre na svoje okruženje ali i  najužu obitelj.

Foto: Promo

Ruža, koja se samim rođenjem našla u ponoru narcisova neznanja, mora se suočiti s mnogim izazovima želi li se izvući iz njegovih neosviještenih ralja. Unatoč bolnim životnim situacijama, ona hrabro prolazi proces samospoznaje gdje, upoznajući prirodu života, dolazi u doticaj sa svojim najdubljim potencijalima te slijedi nove smjernice svog spoznajnog puta. Otvara pogled prema drukčijoj stvarnosti – višoj svijesti – koja je upućuje na moć svjetlosne istine.

Autorica Daniella Kordić, nakon završenog studija psihoanalize na sveučilištu Birkbeck u Londonu, posvetila se proučavanju čovjekove osobnosti. Kombinacija psihoanalize i duhovnosti omogućila joj je da u dodiru njihovih sadržajnih elemenata piše o spoju vidljivog, ali i onog nevidljivog u našim životima. U svom radu iznosi metode i načine s pomoću kojih se može poraditi na iscjeljenju uma, duše i tijela od dubokih emocionalnih povreda.

Večernji list za svoje je čitatelje osigurao dvije knjige ove mlade autorice, a trebate samo odgovoriti na nagradno pitanje i najbržih dvoje osvojit će knjigu „Narcis i ruža“.

 

Sretne dobitnice su: 

Ivna Godžirov, Našice
Tatjana Drageljević, Rijeka

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije