Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stadthalle

Najzgodniji operni kvartet Il Divo zaveo Bečanke

il divo
BigPictures/PIXSELL
20.04.2012.
u 23:48

Popularni operni pjevači 17. rujna stižu u Arenu Zagreb, a Večernjakova ekipa otišla je provjeriti što to imaju, a za čim luduju milijuni žena

Ne morate biti obožavatelj opere da biste voljeli operni pop sastav Il Divo. Isto tako niste morali otputovati na sinoćnji koncert u Beč da biste čuli kako pjevaju najzgodniji operni pjevači na svijetu jer oni 17. rujna stižu u Arenu Zagreb gdje će nastupiti u sklopu velike svjetske turneje Wicked Game. No, zato je ekipa Večernjeg lista u austrijsku prijestolnicu otišla provjeriti što to Španjolac Carlos Marín (43), Švicarac Urs Bühler (40), Amerikanac David Miller (39) i Francuz Sébastien Izambard (39) imaju, a za čim luduju milijuni žena diljem svijeta.

Iako će im to biti prvi nastup u Hrvatskoj u osam godina koliko ovaj multinacionalni sastav postoji, najveći šarmeri u svijetu opere već imaju vjerne obožavatelje iz naše zemlje koji ih prate na turnejama. Otkrili su to momci u jednoj od brojnih interakcija s publikom za dvosatnog koncerta u bečkoj Stadthalle. Poznati najviše po opernim obradama pop hitova, singlova iz mjuzikala, a zatim i po ponekoj vlastitoj pjesmi, kvartet na turneji promovira aktualni album "Wicked Game" s kojega su izveli pjesme Senza Parole i Melanconia, obradu klasika Chrisa Isaaka "Wicked Game" na talijanskom jeziku.

Tenori Urs Bühler i David Miller, bariton Carlos Marín, najveći šarmer u grupi i jedini koji je još sam te pop pjevač Sébastien Izambard uzdahe oko osam tisuća obožavatelja, među kojima su, naravno, prednjačile žene, mamili su i baladama na španjolskom, francuskom i engleskom jeziku. Koncert su počeli singlom iz mjuzikla Moulin Rouge "Come What May", a zatim su se zaredale "Dove L'Amore", "Adagio", "Don't Cry For Me Argentina", "Si Tu Me Amas" i druge. Na pozornicu su cijelo vrijeme iz publike letjele ruže, a u jednom trenutku obožavateljice su pohrlile u prve redove i na Carlosov poziv zaplesale salsu.

- Možda upravo večeras upoznam ženu svog života - s vragolastim smiješkom poručio je španjolski zavodnik.

Popodne prije koncerta u hotelu "Sacher" u centru Beču Il Divo su održali konferenciju za novinare na kojoj su rekli da se raduju nastupima u zemljama poput Hrvatske i Poljske koje još nisu posjetili.

- Uvijek se veselimo novim gradovima, novim ljudima i njihovoj energiji. Kada smo prvi put nastupali u Berlinu ljudi su na koncertu bili dosta suzdržani, ali već na idućem potpuno su se oslobodili - istaknuli su Il Divo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije