Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Najstarija stanarka Elizabeta napustila Kuću, nominirani svi muški stanari

28.11.2008.
u 21:42

Najstarija stanarka Big Brother kuće, 51-godišnja Elizabeta napustila je show zahvaljujući glasovima gledatelja. Kada je Antonija pročitala njezino ime, Elizabeta je bez previše opraštanja gotovo trčeći izašla iz kuće.

Između čak šestero nominiranih: Marka, Ornele, Saše, Ivana M., Sabine i Elizabete, gledatelji su se odlučili upravo za najstariju stanarku, vrckavu Slavonku.

'Djeca u BB kući su me naživcirali'
- Osjećam se prelijepo! Presretna sam što sam izašla i jedva čekam da vidim svoju djecu, jer su me ova djeca u kući dovoljno naživcirala. Još jučer sam znala da ću ići kući, a iz Big Brother kuće sam izjurila kako se nebi rasplakala - izjavila je po izlasku Elizabeta.

Istaknula je kako će joj iz kuće najviše nedostajati glazba, svađe i njezin bazen. - U kući sam osjetila i mržnju i ljubav, koliko god mi je ovdje bilo lijepo, nedostajala su mi moja djeca - dodala je Elizabeta.

Nominirani svi muški stanari
U borbi za glavnu nagradu se nalazi još samo sedam stanara. Big Brother je promijenio pravila nominiranja. Zbog neravnomjernog omjera muških i ženskih stanara, ovaj petak se mogu nominirati samo muški stanari. Tako je najviše glasova dobio Saša, a ostali muški stanari po jednak broj glasova, tako da su večeras nominirani svi muški stanari - Saša, Marko, Krešo, Ivan L. i Ivan M.

Prošlotjedni zadatak gradnje kula od pijeska stanari su uspješno izvršili te im je stoga budžet uvećan za 70 posto i sada iznosi 2040 kn.

'Smrdljivi zadatak'
Stanari su tijekom tjedna također imali zadatak suzdržavati se od higijenskih navika, dakle pranja zubi i tuširanja. Nagradni fond za ovaj zadatak iznosio je 90 tisuća kuna koje su se trebale dijeliti na stanare koji izdrže nehigijenske uvjete.

Iako je tjedan izdržao samo Marko, zbog Sašinog zadatka (smio se prati, ali je morao druge stanare nagovoriti da odustanu od zadatka) poništeno je odustajanje stanara koje je on na to nagovorio. Tako se nagradni fond dijeli na sve stanare, osim Kreše koji je sam odustao.

(ič)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije