Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 2015.

Najava iz Disneya: "Zvjezdani ratovi " jednom godišnje

Yoda
Disney/Lucasfilm
18.04.2013.
u 13:22

Redatelj "Zvjezdanih staza" J. J. Abrams počet će s novim krugom "Zvjezdanih ratova" od Epizode VII.

Nove "Zvjezdane ratove", sudeći prema najavi iz Disneya, kojem je George Lucas prodao svoju filmsku produkciju prošle godine za četiri milijarde dolara, od 2015. godine gledat ćemo jednom godišnje. Osim toga, obožavatelje očekuju i posebni filmovi s fokusom na likove.

Prema najavi, piše BBC, redatelj "Zvjezdanih staza" J. J. Abrams počet će s novim krugom filmova od Epizode VII, po scenariju Michaela Arndta, scenarista "Little Miss Sunshine".

Disney je još u veljači najavio da uz novu trilogiju "Zvjezdanih ratova" rade i na seriji filmova fokusiranih na legendarne likove iz filma, a nagađa se kako bi prvi takav bio o Jediju masteru Yodi.

Scenarij za filmove pisat će Lawrence Kasdan koji je već radio na "Zvjezdanim ratovima" za "Imperij uzvraća udarac" i "Povratak Jedija" te Simon Kinberg, najpoznatiji po scenariju za "X-Man: The Last stand".

U nedavnom intervjuu George Lucas je otvorio i mogućnost okupljanja filmske ekipe s prvog seta iz 1977. godine, Marka Hamilla, Carrie Fisher i Harrisona Forda.

- Trojac je u finalnoj fazi pregovora - rekao je.

>>Glumci Hamill i Ford naći će se u nastavku sage "Zvjezdani ratovi"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije