Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula FIlm Festival

Zlatna Arena pripala je filmu "Kratki izlet", a publika je nagradila film "ZG80"

Foto: Promo
1/6
22.07.2017.
u 12:57

Nagradu za scenarij dobili su Rajko Grlić i Ante Tomić za film "Ustav Republike Hrvatske. Najbolji glumac je Nebojša Glogovac za ulogu Vjeke Kralja u filmu "Ustav Republike Hrvatske", a glumica Mija Petričević za ulogu Marijane u filmu "Ne gledaj mi u pijat.

Veliku Zlatnu Arenu na 64. pulskom filmskom festivalu osvojio je "Kratki izlet" Igora Bezinovića. Nagradu za režiju dobila je Hana Jušić za film "Ne gledaj mi u pijat".

Nagradu za scenarij dobili su Rajko Grlić i Ante Tomić za film "Ustav Republike Hrvatske. Najbolji glumac je Nebojša Glogovac za ulogu Vjeke Kralja u filmu "Ustav Republike Hrvatske", a glumica Mija Petričević za ulogu Marijane u filmu "Ne gledaj mi u pijat". Zlatna Arena za kameru pripala je Branku Linti za "Ustav Republike Hrvatske". Zlatna Arena za najbolju sporednu žensku ulogu pripala je Arijani Čulini za film "Ne gledaj mi u pijat", a za mušku ulogu Dejanu Aćimoviću za ulogu u filmu "Ustav Republike Hrvatske". Nagradu Breza za najboljeg debitanta dobila je Čejen Černić za film "Uzbuna na Zelenom vrhu". 

Film Igora Šeregija "ZG80" s ocjenom 4,32 osvojio je nagradu publike i Zlatna vrata Pule na 64. pulskom filmskom festivalu.Drugi film po ocjeni publike je "Ustav Republike Hrvatske" Rajka Grlića s ocjenom 4,29, a treći "Uzbuna na Zelenom vrhu" Čejen Černić s ocjenom 4,25. Najslabije je ocijenjen film Igora Bezinovića "Kratki izlet" s ocjenom 3,25.

Komentara 2

MM
mmmario
13:31 22.07.2017.

Promijenite naslov, film se zove Zg80, a ne 89.

LU
luli
14:37 22.07.2017.

i naslov festivala treba mjenjat; 'jugoslovenski festival u Puli'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije