Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cinestar

Nagrađivani film "Iza brda" u kinima od 25. listopada

iza brda
"
15.10.2012.
u 11:51

U idućih nekoliko mjeseci igrat će nagrađivani filmovi Barbara, Kraljevska afera, Lov, Zvijeri južnih divljina, Gospodin Lazhar i američka komedija Sigurnost nije zajamčena

Prvi u nizu nezavisnih filmova u sklopu CineFesta koji igraju u Cinestaru Branimir Centar je rumunjski film Iza brda / Dupa dealuri, Cristiana Mungijua, dobitnik nagrada za najbolji scenarij i glavne ženske uloge u Cannesu 2012., a može se pogledati od četvrtka, 25. listopada.

Od ostalih nezavisnih filmova publika će moći vidjeti i njemački Barbara (nagrade na Berlin film festivalu) od 8. studenog, mađarski Samo vjetar (nagrade na Berlin film festivalu) od 22. studenog.

Kraljevska afera, dobitnik Srebrnog medvjeda za najboljeg glumca i najbolji scenarij, igra od 6. prosinca. 

Lov, film priznatog redatelja Thomasa Vinterberga (nagrade na Cannes film festivalu) od 20. prosinca te Zvijeri južnih divljina (nagrade na Sundance te Cannes film festivalima) od 3. siječnja 2013. 

Najbolji kanadski film 2011., dobitnik nagrade Toronto film festivala – Gospodin Lazhar, na rasporedu je od 17. siječnja 2013.

Američka komedija Sigurnost nije zajamčena, dobitnik Nagrade Sundance Film Festivala 2012. "Waldo Salt Screenwriting Award", igrat će od 31. siječnja 2013.

Filmovi će igrati i u Cinestar kinima u drugim hrvatskim gradovima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije