Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrade Bobijevih dana smijeha

Nagrađeni Vera Zima, Branka Cvitković, Potočnjak i Navojec

Vera Zima u predstavi "Žene u crvenom"
Marko Mrkonjic/PIXSELL
02.11.2014.
u 11:29

Na završetku Trećih Bobijevih dana smijeha dodijeljene su nagrade glumcima

        Na Trećim Bobijevim danima smijeha koji se održavaju u Histrionskom domu glumačke nagrade dobili su Branka Cvitković, Vera Zima, Žarko Potočnjak i Goran Navojec. Festival smijeha protegao se na jedanaest večeri, a publika je mogla vidjeti predstave iz Zagreba, Virovitice, Karlovca i Koprivnice. Vera Zima nagrađena je za ulogu Tamare u predstavi “Žene u crvenom” Davora Špišića u produkciji Ludens teatra. Branka Cvitković nagrađena je za ulogu Martina Wellera u Coburnovoj “Partiji remija” u produkciji Histriona, a Žarko Potočnjak za ulogu Profesora u Radakovićevom “Dobitniku” u produkciji Kazališta KNAP. Goran Navojec nagrađen je za ulogu Mate Bukarice u Brešanovoj drami “Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja” u produkciji Kerempuha.

Selektor Bobijevih dana smijeha Zlatko Vitez ističe da su svi nagrađenici zadužili glumište svojim odličnim ulogama, ali i da su to umjetnici koji su na neki način bili vezani uz Bobija Marottija. Nagrade Bobijevih dana koje su ove godine bile dodjeljivanje prvi put sastoje se od Bobijevog portrera koji je izradio akademski kipar i scenograf Miljensko Sekulić.    

Ključne riječi

Komentara 1

CA
cajnik
15:42 05.11.2014.

cesstitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije