Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRGEN MARIA

VIDEO Gola Španjolka u MSU Zagrepčane bacila u trans: 'Seksualnost je duhovnost'

Zagreb: Performansom u MSU otvoren Međunarodni fotografski festival "Organ vida"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
02.09.2020.
u 23:10

Iz umjetničke je obitelji, uzor joj je Marina Abramović pa poput nje u performansima koristi tijelo pa i krv

Na otvorenju novog izdanja međunarodnog festivala fotografije Organa Vida, tema su "Neodlučne slike", u zagrebačkom MSU, pravu senzaciju izazvala je gošća iz Španjolske zasviravši gola.

02.09.2020., Zagreb - U Muzeju suvremene umjetnosti svecano je otvoren 11. Medjunarodni festival fotografije Organ vida koji je zapoceo otvorenjem izlozbe Neodlucne slike. Spanjolska umjetnica Virgen Maria i Hrvatski umjetnik Filip Custic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Riječ je o DJ-ici i umjetnici iz Madrida Virgen Maria, pravog imena María Forqué, a i glazbom i izgledom okupljene je bacila u trans.

Zagreb: Performansom u MSU otvoren Međunarodni fotografski festival "Organ vida"
1/11

"Golo tijelo je prirodno stanje. Ljudi se inače srame svoje prirode, ja ju pokazujem kakva jest, kakva sam došla na svijet. U mojem je viđenju seksualnost duhovnost", kazala je umjetnica medijima za svojeg prvog dolaska u Hrvatsku i u Zagreb.

Iz umjetničke je obitelji, uzor joj je Marina Abramović pa poput nje u performansima koristi tijelo pa i krv, a jedan od njezinih najbližih suradnika je Filip Ćustić, umjetnik rođen u Španjolskoj, no podrijetlom je s otoka Krka.

02.09.2020., Zagreb - U Muzeju suvremene umjetnosti svecano je otvoren 11. Medjunarodni festival fotografije Organ vida koji je zapoceo otvorenjem izlozbe Neodlucne slike. Spanjolska umjetnica Virgen Maria izvela je performans uoci otvorenja izlozbe. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Komentara 16

MK
mksdk
00:02 03.09.2020.

MSU treba biti srušen, a na njegovom mjestu treba sagraditi kolektor za svu gradsku kanalizaciju (simbolike radi).

DU
Deleted user
03:55 03.09.2020.

Nije to umjetnost, to je izopacenost.

DU
Deleted user
06:40 03.09.2020.

onda su sve nudisticke plaze jos duhovnije jer tamo su svi goli kao od majke rodeni....a umjetnica je imala nekakovu krpicu na pizzi i spagek na prdeku....i sl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije