Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipan Tadić
Povratak na članak

Na mojoj slici Tuđman i Karadžić zajedno slušaju U2 u Sarajevu ‘97.

Tadić se slaže da je kod nas najveća umjetnost živjeti od umjetnosti, ali on to uspijeva, još od vremena prije no što je završio Likovnu akademiju.

Komentari 5

Avatar Trpimir
Trpimir
09:52 12.09.2017.

Srecom pa ga politika "ne zanima" jel.. Jos jedan "umjetnik". Sto trebas imati ispod lubanje da preimenovanje trga "marsala tita" na koje se cekalo 70god smatras "kulturocidom": ono, ne znam, ne pojmim, ne razumijem.. ali je zastrasujuce. vrlo. Da ovakve spodobe i jos mlad decko koji se smatra "umjetnikom" konzumiraju kisik.. jao i joj! Nego, obzirom da je tako "apolitican" i "umjetnicka" velicina sto ne ode napraviti karijeru u Berlin, San Francisco, Hong Kong... pa barem i u Beograd gdje bi barem bio blizu mauzoleja svog idola i umjetnicke inspiracijem.. cudno, zar ne? Miserere nobis!

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
09:20 12.09.2017.

Orjunas iz Sinja koji se nebi stel mesat, karadjordjevo u malom

VL
KR
kruti190
10:47 12.09.2017.

ko nas bre zavadi?!??

VL
AR
Artukovic
13:51 12.09.2017.

Maja, koliko je nazovi umjetnik tutnuo u kuvertu da se pise o njemu? Jos samo jedna u nizu cetnickih promocija.

VL
Avatar utunelu
utunelu
09:13 12.09.2017.

blizu si istini ..sve je to jedna te ista banda..trebas nacrtati da Aljja sjedi na koljenu Milosevicu,a Francek ljubi uho Slobi svome gazdi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.